Gå til hovedindhold
Nyhed

Lyngby Svømmehal er åben

Alle aktiviteter i vandet kan foregå, og damernes omklædning og baderum, samt familierummet er klar til brug. Så her er adgangen til  svømmehallen normal.

OBS OBS - Herreomklædning:

Herreomklædningsrummet incl. sauna vil mindst være lukket 2 uger yderligere. Derfor tilbyder vi omklædningsfaciliteter i idrætsbyens kælder - baderumsnummer  3 og 4. Her vil der ligeledes været sæbedispensere til afvaskning. Ønsker du at komme i sauna henviser vi til den infrarøde sauna i svømmehallen.

Billetter bør købes i billetsalget inden omklædning, men har du allerede gyldigt armbånd med klip eller månedskort, så kan du gå direkte til omklædningsrummet og  derefter i svømmehallen.

Tøjet kan opbevares i omklædningsrummet, men er uden opsyn og på eget ansvar. Det kan også deponeres i opbevaringsskabene i idrætsbyen, som forefindes i korridorerne. Skabene kræver en 10´er eller 20´er i depositum.
Tøjet kan også medtages i svømmehallen (i taske eller pose), men under eget opsyn og ansvar.
Værdigenstande som bl.a. punge og mobiler kan deponeres i mindre værdiskabe ved billetsalget. Skabene kræver et depositum på 20 kr.

Efter endt bad er det muligt at låne en badekåbe og et par badetøfler, som forefindes i omklædningsrummet (3+4).

ADGANG til svømmehallen er 100 meter gang i korridoren forbi Café Blå. Indgang til svømmehallen foregår på normal vis via indgangen ved billetsalget, men herfra via FAMILIEOMKLÆDNINGEN ind i svømmehallen.

Kåber og badetøfler placeres straks efter ankomst i svømmehallen på dertil indrettede knagerække. Forvent efter endt ophold i svømmehallen, at der forsat kan benyttes badetøfler og badekåbe, men ikke nødvendigvis samme sæt, da de cirkulere hele dagen. Men alt afvaskes løbende og recirkuleres.

Derfor er det på alle måder mest hensigtsmæssigt, at medbringe egne badetøfler / sandaler og Badekåbe/Stort håndklæde til privat brug, men muligheden for lån er tilstede.

Situationen er på ingen måde optimal ,og vi ligner jo slet ikke os selv, men det er den bedst mulige løsning, der giver os mulighed for at komme i svømmehallen uden vandkvaliteten kompromitteres. Men oplevelsen i selve svømmehallen er lige så god som altid.

Vi beklager selvfølgelig meget, og der arbejdes hårdt på at reetablere herreomklædningsrummet, hvor der kommer nye lofter og belysning. Vi håber på jeres forståelse, idet der trods alt er adgang til svømmehallen.

Såfremt der er spørgsmål til den midlertidige procedure, er i velkommen til at kontakte os på Facebook eller i Idrætsbyen.

God fornøjelse med sensæsonen og aktiviteterne i vandet, og på glædeligt gensyn.