Gå til hovedindhold
Nyhed

Danmarkspremiere i Lyngby Svømmehal

Lyngby Udspringsklub af 2002 har købt et ”Video Replay System”

Lyngby Udspringsklub af 2002 har købt et ”Video Replay System” i England, der skal gøre klubbens udspringere endnu bedre. Systemet der er leveret af engelske DiveGym, er det første af sin slags i Danmark. Det filmer springerne fra vipperne både forfra og fra siden, når de springer fra vipperne. Systemet er indrettet på en måde, så det forsinker film signalet med nogle sekunder, men det gemmer ikke hvad der filmet. Således kan en springer springe, komme retur til overfladen, få feedback fra træneren og derefter se sig selv på tv-skærmen.

Lyngby Udspringsklub af 2002 er Danmarks mest vindende udspringsklub, og dette system skal hjælpe springerne til at blive endnu bedre og tiltrække flere til sporten. Systemet er ejet og styres af klubben, men klubben stiller det også til rådighed for Lyngby svømmehals øvrige brugere, når der ikke er klubtræning.

Luke og Billy fra DiveGym har i den forløbne uge installeret et professionelt ”Video Replay System” i Lyngby Svømmehal. Systemet er det første af sin slags i Danmark. Billy og Luke er begge tidligere engelske top udspringere og har bl.a. deltaget ved VM og Commonwealth Games.