Gå til hovedindhold
Du er her:

Om Lyngby Idrætsby

Lyngby Idrætsby er et attraktivt og nyrenoveret idrætsanlæg med masser af aktiviteter fra tidlig morgen, hvor svømmehallen byder morgensvømmerne velkommen, til sent aften hvor fodboldspillerne fløjter af.

Lyngby Idrætsby - en idrætsby for alle

I Lyngby Idrætsby er der aktiviteter for alle aldersgrupper, lige fra babysvømning til gymnastik for pensionister, som udøver deres aktiviteter om dagen, mens motionister såvel som sports- og eliteudøvere benytter faciliteterne i de sene eftermiddags- og aftentimer .

 

Med topmoderne indendørs og udendørs idrætsfaciliteter kan Lyngby Idrætsby tilbyde mere end 30 forskellige idrætsaktiviteter. Lyngby Idrætsby har pladsen og idéerne, og nye aktiviteter kommer hele tiden til. F.eks. en udendørs petanquebane, som er placeret udenfor caféområdet, idrætsbyens nyeste tiltag.

 

I 2013 stod det nye superligastadion med plads til 10.000 tilskuere klar, og i forlængelse af det blev der opført et nyt og topmoderne atletikstadion.

 

Idrætsbyen rummer desuden fodboldbaner, parker, idrætshaller og en svømmehal, hvilket giver de optimale betingelser for at dyrke mange forskellige sportsdiscipliner som bl.a. inkludere fodbold, yoga, svømning, hockey og dans. Derudover har Lyngby Tennis- og Squashcenter også deres adresse i Lyngby Idrætsby.

 

Af indendørsfaciliteter findes foruden svømmehallen, tre boldhaller, - 2 træningshaller og en opvisningshal til diverse arrangementer og kampe.Erhverv og private arrangementer

Lyngby Idrætsby tilbyder også lyse og imødekommende mødefaciliteter, som er velegnet til kurser og konferencer og private arrangementer. Den Blå Café som har forpagtningen forkæler kursusgæsterne med deres velsmagende forplejning.