Gå til hovedindhold
Du er her:
| Lyngby Idrætsby

Genåbning af Lyngby Idrætsby

07.05.2021

Myndighederne har besluttet at lempe retningslinjerne for indendørs idrætsaktiviteter, hvilket har medført, at alle aldersgrupper igen kan mødes fra mandag den 10. maj 2021

| Svømmehal

Lyngby svømmehal genåbner

06.05.2021

Vi glæder os til at kunne byde alle velkommen tilbage mandag den 10. maj

| Svømmehal

Lyngby Svømmehal er delvist lukket

20.04.2021

Selvom myndighederne har fremrykket planen for genåbning af indendørs foreningsidræt, er Lyngby Svømmehal forsat lukket for offentlig svømning.

Årsagen til den offentlige svømning samt svømmeundervisningen fortsat ikke åbner, skyldes myndighedernes skærpede retningslinjer vedrørende pladskrav om 4 m² pr. borger, hvorfor det er vurderet, at der ikke er plads nok i bade- og omklædningsfaciliteterne.

Men vi kan med glæde oplyse, at det fra onsdag den 21. april 2021 igen åbnes op for svømmeklubben og udspringsklubbens børn under 18 år jfr. gældende retningslinjer (klubbens ansvar) samt for skolesvømningen (skolernes ansvar med hjælp fra livredderne).

Samtidig kan vi glæde os over, at svømmeundervisningen for børn, som tilbydes af Lyngby-Taarbæk Kommune, starter op igen mandag den 26. april 2021. Der bliver ligeledes arbejdet på, at vi snarest muligt kan åbne op for baby- og voksenundervisning.

Vi vender hurtigst muligt tilbage her på siden, når der er mulighed for yderligere genåbning.

Pas godt på Jer selv og hinanden.

| Lyngby Idrætsby | Svømmehal

Genåbning af Lyngby Idrætsby

08.12.2020

Myndighederne har fremrykket planen for genåbning af indendørs foreningsidræt, så både børn og unge under 18 år og voksne på 70 år og derover igen kan mødes til idrætsaktiviteter fra onsdag den 21. april 2021